Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο Viber: 6930 897 181
Το καλάθι σας είναι άδειο.
7697-600x600

Πακέτο συμπληρωμάτων διατροφής

1   Η ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ISO WHEY 84% 2,3 κιλα  έχει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, χωνεύεται γρήγορα με μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα. Αυτή η φόρμουλα περιέχει τις καθαρότερες και πιο ισχυρό πρωτεΐνες

Η ISO WHEYείναι ένα συμπλήρωμα διατροφής – (υδρολυμενη πρωτεΐνη) που παρέχει ένα εξαιρετικά υψηλό προφίλ αμινοξέων για άμεση πέψη με μεγάλη βιοδιαθεσιμότητα. Αυτή η φόρμουλα περιέχει τις καθαρότερες και πιο ισχυρές πρωτεΐνες που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (WPI) παράγεται με περαιτέρω καθαρισμό χρησιμοποιώντας μια διαδικασία / υπερδιήθησης μικροδιήθησης εγκάρσιας ροής για να αποδώσει μια από της πιο αγνές και υψηλής συγκέντρωσης  πρωτεΐνες που αναπτύχθηκαν ποτέ. Από αυτή τη διαδικασία παράγετε μια WPI που είναι μη-μετουσιωθείς διατηρώντας όλα τα ευεργετικά υποκλάσματά στης φυσικές τους αναλογίες.

2 Λιποδιαλύτης Το BODYTHERM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για αυτούς που επιθυμούν να ελέγξουν το σωματικό τους βάρος. Θερμογενετικός λιποδιαλύτης με καφεΐνη, φυτικά συστατικά, καψαϊκίνη, χρώμιο και ψευδάργυρο.

Το BodyTherm προσφέρει τις σωστές ποσότητες 10 συστατικών σε ένα προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει:

-Στη διατήρηση του σωματικού βάρους
-Στην ομαλοποίηση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα
-Φυσιολογικό μεταβολισμό λιπαρών οξέων και υδατανθράκων
-Φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

3 Κρεατίνη

Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών, αθλητών body builders έως και σπρίντερ, αλλά το πιο σημαντική είναι για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν την δύναμη τους, την ταχύτητα και την δημιουργία άλυπης μάζας.

Η κρεατίνη είναι ένα αζωτούχο οργανικό οξύ που εμφανίζεται φυσικά στα σπονδυλωτά και βοηθά στην παροχή ενέργειας σε όλα τα κύτταρα του σώματος, κυρίως των μυών. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση του σχηματισμού τριφωσφορικής αδενοσίνης (ΑΤΡ). Υψηλότερα επίπεδα ATP μπορούν τελικά να οδηγήσουν σε βελτιώσεις στην αντοχή και στην δύναμη.

Η κρεατίνη παράγεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα από τα αμινοξέα κυρίως στο ήπαρ και στους νεφρούς και μεταφέρεται στο αίμα για την χρήση από τους μύες. Περίπου το 95% της συνολικής κρεατίνης του ανθρώπινου σώματος βρίσκεται στο σκελετικό μυ.

Η κρεατίνη δεν είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό, όμως παρασκευάζεται στο ανθρώπινο σώμα από L-αργινίνη, γλυκίνη και L-μεθειονίνη. Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ιδανική για ένα ευρύ φάσμα των body builders. Μετά από εκατοντάδες μελέτες έχει αποδειχθεί ότι η μονοϋδρική κρεατίνη βοηθά στην βελτίωση της δύναμης και της ανάπτυξης των μυών. Η μονοϋδρική κρεατίνη σαν συμπλήρωμα έχει αποδειχθεί επίσης ότι μπορεί να μειώσει το συνολικό χρόνο αποκατάστασης και ανάκαμψης μετά από την έντονη άσκηση.

117,00 €
  • Πληρώστε με Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα, εύκολα και γρήγορα
  • Παραλαβή προϊόντων στο χώρο σας γρήγορα και με ασφάλεια
  • Κάντε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο Viber
    6930 897 181