Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο Viber: 6930 897 181
Το καλάθι σας είναι άδειο.
10 Μυστικά Για Να Χάσετε Λίπος Και Όχι Μυική Μάζα.Λιγότερο Λίπος Στα  Ίδια Κυλά  !!! 

1. Μην καταναλώνετε πολύ λίγες θερμίδες Εάν λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα λιγότερες από 1.200 θερμίδες, δεν θα προσλαμβάνετε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεστε και ο οργανισμός σας θα βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση κακουχίας και στρες. Αποτέλεσμα; Καύση μυϊκού ιστού, κατακράτηση υγρών και ποσοστιαία αύξηση του σωματικού σας λίπους.
Συμβουλή
: Τρώγοντας λιγότερο, δεν θα αδυνατίσετε περισσότερο. Αντίθετα από ένα σημείο κι έπειτα δεν Θα χάσετε ούτε γραμμάριο λίπους! Μην στερείστε λοιπόν το αναγκαίο φαγητό και μην κατεβάζετε πολύ χαμηλά τη θερμιδική σας πρόσληψη. Ελαττώστε σταδιακά τις θερμίδες από τα περιττά (ζωικά λίπη, ζάχαρη και πολύ επεξεργασμένες τροφές) και συνεχίστε να τρώτε ικανοποιητικές ποσότητες απ’ όλα τα χρήσιμα (ανεπεξέργαστες φυτικές τροφές και άπαχες ζωικές τροφές).

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η καύση του λίπους είναι μια καθημερινή προσπάθεια 24/7. Για να διατηρήσετε τον μεταβολισμό σας στα ύψη, θα πρέπει να τρώτε κάθε 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε επίσης τα σωστά τρόφιμα και τη σωστή ποσότητα για να κρατήσετε το μεταβολισμό σας αυξημένο για συνεχή καύση λίπους. Σύμφωνα με τους ειδικούς στο τομέα του fitness Chris Aceto και Jim Stoppani, υπάρχουν 12 βασικές αρχές – κανόνες – οι οποίες είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ξεφορτωθείτε το ανεπιθύμητο λίπος από την κοιλιακή σας χώρα και από κάπου αλλού που θέλετε. Οι περισσότερες από αυτές είναι βασισμένες στη διατροφή, αλλά η προπόνηση έχει επίσης τη σημασία της. Οι πιο κάτω 12 κανόνες της καύση λίπους θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους γράμμωσης σας.

1. Τα βάρη δεν είναι προαιρετική επιλογή αλλά ένα απόλυτο must για την υγεία μας.

2. Καμία άλλη μορφή σωματικής άσκησης δεν έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής μας , έναν αντίκτυπο που μεγαλώνει για κάθε χρόνο που μας βαραίνει.

3. Τα βάρη δεν προορίζονται μόνο για τους άνδρες. Κάθε άλλο μάλιστα! Τα βάρη είναι ένα απόλυτο πρέπει και για τις γυναίκες!
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 7 πλήρη γεύματα για άτομα που θέλουν να αυξήσουν την μυική τους μάζα. Τα γεύματα όπως θα δείτε μπορείτε να τα κάνετε χωρίς την χρήση κάποιου συμπληρώματος διατροφής, ακόμα και στο μεταπροπονητικό γεύμα σας έχω φυσικές τροφές απλά σας έβαλα και μια εναλλακτική λύση για όσους χρησιμοποιούν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Φυσικά και για τους φίλους που δεν θέλουν να πάρουν whey protein μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αυγά που είναι εξίσου για να μην πω καλύτερα από μια πρωτεΐνη σε σκόνη.

Είναι φθηνά, εύχρηστα και βάσει ερευνών άκρως αποτελεσματικά. Η νέα μόδα στον χώρο του fitness είναι… ελαστική και οφείλετε να την ανακαλύψετε. Ο, τι χρειάζεται να ξέρετε για την προπόνηση με λάστιχα και την συνεισφορά της στην δύναμη και την μυϊκή μάζα. 

του Νικόλα Γεωργιακώδη 

Πρόγραμμα για γυμναστήριο

Αρκετοί σίγουρα χάνετε το χρόνο σας στο γυμναστήριο. Τα μεγάλα μπράτσα δεν προέρχονται από τις κάμψεις δικεφάλων ή τις εκτάσεις τρικεφάλων. Τα μεγάλα πόδια δεν προέρχονται από τις εκτάσεις και τις κάμψεις ποδιών. Το κλειδί για την αποτελεσματική οικοδόμηση ποιοτικής μυϊκής μάζας είναι να ξεφορτωθείτε τις πολλές ασκήσεις απομόνωσης και να αρχίσετε να τις αντικαθιστάτε με σύνθετες ασκήσεις.

  • Πληρώστε με Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα, εύκολα και γρήγορα
  • Παραλαβή προϊόντων στο χώρο σας γρήγορα και με ασφάλεια
  • Κάντε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο Viber
    6930 897 181